B2B Lead Generálás

LinkedIn marketing
B2B Lead Generálás

Manapság egyre nagyobb küzdelem folyik azért, hogy a cégek minél gyorsabban, minél több ügyfelet tudjanak megszerezni. Sokkal nagyobb a verseny, mint korábban, ezért érdemes minden lehetséges versenyelőnyt kihasználni.

A vállalkozásoknak szüksége van új ajánlatkérőkre, leadekre. Ez az egyik biztosítéka egy cég fejlődésének, növekedésének illetve a nagyobb profit termelésének. Minél több a lead, annál nagyobb az esély a sikerre. Erre szolgál Linkedin Marketing, B2B Lead Generálás szolgáltatásunk.

A vállalkozások egy részénél az értékesítési csapat küzd az új lehetséges ügyfelek folyamatos generálásával, de nehézségekbe ütköznek az eredményesen konvertálható potenciális vásárlók gyűjtésében.

A LEAD OLYAN POTENCIÁLIS CÉLCSOPORTBA TARTOZÓ DÖNTÉSHOZÓKAT JELENT, AKIK KIFEJEZIK ÉRDEKLŐDÉSÜKET AZ ADOTT TERMÉK VAGY SZOLGÁLTATÁS IRÁNT OLYANNYIRA, HOGY ÍRÁSBAN ADJÁK MEG ELÉRHETŐSÉGEIKET ÉS KAPCSOLATFELVÉTELT KÉRNEK.

Egy ilyen leaddel kapcsolatban, megbízónk feladata csupán, hogy felvegye a kapcsolatot ezzel a személlyel, érdeklődővel, hogy egyeztessen, ajánlatot adjon és sikeresen lezárja az értékesítést.

Gyors eredmények, akár 1-2 hónap alatt

Gyors eredmények,
akár 1-2 hónap alatt

 • Értékesítésre előkészített, nyitott érdeklődők
  Érdemi leadeket "szállítunk", akiknek már csak ajánlatot kell készíteni.
 • Kizárólag a potenciális célcsoportba tartozó döntéshozók
  Pontosan tudunk célozni döntéshozókra, cégekre, iparágakra, cégméretre.
 • Kívánt mennyiségű lead generálása
  Az elvárásainak, szükségleteinek megfelelő számú érdeklődőt hozunk. 
 • Vállalásainkhoz pénzügyi garancia társul.
  Amennyiben pontosan tudjuk definiálni igényeit, és a célcsoport számára kívánatos ajánlatot tudunk kidolgozni, úgy vállalást tudunk tenni a hozott leadek számára. 
 • Egy kézben tartjuk a projektet
  Önállóan dolgozunk a kívánt eredmény elérése érdekében. 

Ügyfelek ezrei várják a Linkedin -en

Ezzel a szolgáltatásunkkal a közkedvelt és még mindig teret nyerő, legnagyobb üzleti közösségi oldal potenciálját használjuk fel arra, hogy az Ön számára releváns és potenciális ügyfeleket akviráljunk.

Adatbekérőnk segítségével díjmentesen felmérjük, hogy milyen lehetőségei vannak vállalkozásának ezen a platformon!

Töltse ki adatbekérőnket és mi cégre szabott ajánlattal fogunk jelentkezni Önnél, napokon belül.

Ügyfelek ezrei várják a Linkedin -en

Szeretne több ügyfelet?

Töltse ki adatbekérőnket, fogalmazza meg elképzeléseit, céljait és díjmentesen javaslatot teszünk az üzleti ügyfélköre bővítésére!

A linkedin marketing lehetőségei

Több, mint 722 milló regisztrált LinkedIn felhasználó van. 

61 millió felhasználó vezető beosztású és 40 millió döntéshozói pozíciót tölt be. 

A felhasználók 40%-a napi szinten használja a platformot. 

30 millió cég található meg LinkedIn felületen. 

Szolgáltatás ütemezése

B2B LinkedIn lead gyűjtő szolgáltatásunk 5 főbb mérföldköve betekintést nyújt a lehetséges együttműködésünkbe.
Ha szeretne további részleteket megismerni, és megtudni, hogy cége számára milyen eredményekkel és költségekkel mükődhetne ez az ügyfélkör bővítés, keressen bennünket ITT vagy töltse ki adatbekérőnket. 

1fázis

LinkedIn profil kialakítása
Az Ön vagy Ön által meghatározott személy LinkedIn profiljának professzionális kialakítása, ha szükséges létrehozása és megfelelő adatokkal feltöltése. Vállalkozása LinkedIn profiljának magas színvonalú előkészítése a kampányra.

2fázis

Tartalom publikálása
A LinkedIn profilokra olyan posztok, cikkek létrehozása és feltöltése, melyek szükségesek a LinkedIn felületen történő pozitív szakmai benyomás eléréséhez.
Egy eredményes LinkedIn kampányhoz szükség van az aktív jelenlétre, ezért az ehhez szükséges színvonalas tartalmakat is rendszeresen elkészítjük.

3fázis

Kapcsolat építés és kommunikáció
Az irányított kapcsolatfelvétellel akár több száz, vagy több ezer ismeretséget hozunk létre üzletfejlesztési céllal. Az így nyert szakmai ismerősök számára tetszőleges tartalmú üzenetek küldését vállaljuk. Ezt a kommunikációt több nyelven is tudjuk menedzselni. 

4fázis

Lead lista
A szolgáltatás eredménye egy olyan lead lista, mely tagjai LinkedInről érkeznek és kifejezik érdeklődésüket megbízónk terméke, szolgáltatása iránt. Teszik ezt az által, hogy megadják kapcsolati adataikat, külön engedélyt adva arra, hogy megbízónk ez ügyben megkereshesse őket.

5fázis

Érdeklődők kezelése
Az így jelentkező lehetséges partnereket már Megbízóink keresik fel és indítják el az ajánlatadás és értékesítés folyamatát.